News Flash:

"Treceam cu masina cand am vazut o mama langa corpul baiatului, incerca sa-l readuca la viata" Uite ce s-a intamplat peste cateva secunde cu toti cei care vedeau scena emotionanta

9 Ianuarie 2018
957 Vizualizari | 0 Comentarii
accident

Aceasta postare a fost scrisa de un paramedic care lucreaza pe ambulanta, la doar cateva ore de la momentul unui accident care a distrus o familie.

Iata ce a scris:

,,Pentru cei dintre voi care nu stiu, lucrez ca paramedic in San Diego. Nu e genul meu sa fac asa ceva public, dar sper ca acei cretini dintre voi sa se gandeasca, dupa ce vor citi asta, de doua ori inainte sa se urce la volan beti.

In urma cu cateva ore am ajuns cu ambulanta la o scena de groaza in trafic. O masina statea cu susul in jos, iar alta era intr-un zid de caramida. O femeie statea la o curba, era acoperita de sange, isi tinea copilul care nu mai avea cap, in brate, copilul fusese taiat in doua.

Mama punea in mod repetat capul fiului mort pe corpul copilului, incercand sa il faca bine, sa-l faca iar intreg. In intersectie era un om care alerga nebuneste catre mine cu trupul neinsufletit al unei fetite in brate. Cand am iesit din ambulanta, omul pur si simplu mi-a aruncat-o pe fiica lui de 7 ani in brate.

A stat acolo si m-a privit pe mine si pe colegii mei in timp ce pompam medicamente dupa medicamente in trupusorul ei, in venele ei, in timp ce ii bagam un tub pe gat, in timp ce o electrocutam, incercand sa o inviem. Masina lor fusese lovita in intersectie de catre un sofer care urcase la volan baut, acesta trecuse pe rosu cu mare viteza.

Fetita fusese aruncata 12 metri pe fereastra, iar capul baiatului fusese taiat dupa contactul cu bara de protectie a masinii soferului beat. Ambii parinti, inclusiv soferul beat, erau in viata, pe cand ambii copii erau morti. Am privit o familie distrusa azi. Nu fi un idiot.”

Speram ca aceasta poveste tragica sa ii faca pe cei care o citesc sa nu se mai urce la volan dupa ce au consumat alcool. Ne puteti ajuta sa facem asta distribuind cuvintele acestui paramedic.


fetita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006671 (s)