News Flash:

Trebuie neaparat sa stii asta: Iata cat de bine este sa faci sex la pranz

4 Decembrie 2015
2138 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sex acc

Sexul in timpul programului de lucru este asociat de regula cu infidelitatea (la birou), insa intr-un cuplu ideea acestei aventuri si experiente incitante poate fi cu adevarat excitanta si spectaculosa, o evadare din rutina zilnica, din relatia linstita in care fiecare are tabieturile sau probleme lui de rezolvat dupa programul de lucru.

Presiunea timpului sau chiar un telefon de la un coleg de serviciu, sef, poate accelera si intensifica senzatiile unei partide de sex rapide, o satisfacere pasionala a dorintei trupesti. Este inedit si palpitant sa te intalnesti cu iubitul in pauza de pranz doar pentru a va reincarca bateriile.

Sexul la pranz (sexul in mijlocul zilei) este considerat mai degraba o satisfacere trupeasca a dorintelor, un sex pur, si mai putina dragoste (un preludiu minim, un postludiu minim, de regula aventura se petrece intr-un loc in afara dormitorului, fara a va elibera de ingradirea materialelor textile).

Important de mentionat este ca beneficiile nu sunt aduse doar de orgasm si de exercitiul fizic din timpul sexului, ci si de trairea emotionala a actului. Specialistii psihologi si sexologi afirma ca sexul in preajma orei pranzului are efecte benefice asupra organismului si starii mentale generale. Iata cateva beneficii ale sexului la pranz:

1. Hormonii de crestere eliberati de creier dupa o partida de sex va ajuta sa va mentineti tinere.
2. Amelioreaza fluxul sangvin, si va protejeaza inima de infarct.
3. Va ofera un surplus de energie si vitalitate pana la sfarsitul zilei.
4. Accelerarea ritmului cardiac si al fluxului sangvin determina oxigenarea mai buna a celulelor.
5. O stralucire deosebita a pielii, creand o imagine mult mai atragatoare pentru sexul opus.
6. Energia si dinamismul de dupa o partida de sex exploziva intensifica intreaga activitate cerebrala, conexiunile neuronale sunt intense.
7. Starea de incredere si siguranta este usor transferata si celor din jur.
8. Sexul la pranz poate reduce stresul acumulat dimineata.
9. Relaxeaza muschii dupa o zi de alergat sau de stat pe scaun la birou.
10. Revitalizeaza relatia de cuplu.

Atentie insa, daca o partida de sex pe fuga, intr-o pauza de pranz te lasa bulversata total, ametita sau fara vlaga inseamna ca nu esti o candidata potrivita pentru asa ceva. In acelasi timp performanta profesionala poate avea de suferit daca nu reusesti sa te concentrezi la munca pe care trebuie sa o desfasori, fie pentru ca te gandesti toata dimineata la pauza de pranz, fie ca iti lipseste puterea de concentrare ulterior, iar reputatia la locul de munca ar avea teribil de suferit daca ai fi prinsa. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005289 (s)