News Flash:

Tratamente fabuloase de infrumusetare cu zat de cafe

16 Aprilie 2016
3932 Vizualizari | 0 Comentarii
zatul

Se stie ca zatul de cafea poate ameliora celulita si este bun in loc de scrub. Dar exista si alte moduri in care il poti folosi. Iata cateva tratamente de infrumusetare cu zat de cafea:

1. Zatul micsoreaza cearcanele
Multe din cremele impotriva cearcanelor contin cofeina, iar efectele nu sunt atat de bune incat sa merite investitii prea mari. La fel de bine poti folosi zatul de cafea. Pune cate o lingura in doua servetele umede si aplica pe ochii. Relaxeaza-te 20 de minute si lasa tratamentul sa functioneze. 

2. Zatul este un bun deodorant
Foloseste cu incredere zatul ca sa scapi rapid de mirosul care iti ramane pe maini dupa ce toci ceapa sau curati usturoi. Pune in palma o cantitate suficienta de zat si freaca mainil cu el sub un jet de apa calduta ca si cum te-ai spala cu sapun, apoi aplica o crema de maini hidratanta. 

3. Tratament cu zat de cafea pentru par
Poti incerca aceasta masca daca ai parul saten inchis sau brunet. Dupa ce speli parul cu sampon, aplica balsamul tau obisnuit in care ai adaugat cateva lingurite de zat. Parul va fi nu doar moale si matasos, ci in timp va capata si un luciu sanatos, plus o culoare putin mai inchisa si mai placuta.

4. Masca de fata antirid
Amesteca un albus de ou cu suficient zat incat sa se formeze o pasta consistenta si aplic-o pe fata. Ramai asa pana incepi sa simti ca te strange, apoi freaca tenul cu cantitatea de pasta ramasa. Este un tratament antirid si gomant foarte eficient, dar poate fi cam dur pentru tenurile sensibile sau uscate.

5. Tratament cu zat pentru zonele foarte uscate
Amesteca doua lingurite de zat cu doua lingurite de iaurt simplu si doua lingurite de miere. Cu pasta rezultata freaca bine zonele foarte uscate: coate, genunchi, calcaie si chiar mainile daca e cazul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005069 (s)