News Flash:

Tramvai implicat intr-un accident, in Piata Balcescu din Timisoara

29 Iunie 2017
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvai la timis1
Un tramvai care circula pe linia 7 a fost retras miercuri in depou dupa ce a fost avariat in urma unui accident de circulatie. Mijlocul de transport in comun a fost tamponat de o soferita care nu a acordat prioritate in Piata Balcescu, spun cei de la RATT. 
Cei de la RATT sustin ca accidentul s-a produs din cauza unei soferite care circula prin Piata Nicolae Balcescu, dinspre bulevardul Mihai Viteazu. Reprezentantii institutiei povestesc ca la intersectia cu strada Gheorghe Doja conducatoarea auto nu a acordat prioritate de trecere unui tramvai care circula pe linia 7, spre Piata Maria.
Masina a lovit tramvaiul in usa din dreptul vatmanului, pe care a rupt-o. Din fericire nimeni nu a fost ranit in urma impactului. iar accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale. Mijlocul de transport insa a fost retras in depou pentru reparatii, scrie tion.ro.
UPDATE. Vinovat de producerea accidentului este vatmanul, spun politistii
Cei implicati in accident s-au deplasat la sectia de politie, acolo unde oamenii legii au stabilit ca vinovat pentru producerea accidentului este vatmanul, care ar fi trebuit sa acorde prioritate, iar tanara este nevinovata.

ratt balcescu iata maria
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006671 (s)