News Flash:

Traian Basescu vorbeste despre MAREA GRESEALA a lui Klaus Iohannis

26 Noiembrie 2016
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
base
Liderul PMP, Traian Basescu, a declarat vineri, la Bacau, ca presedintele Klaus Iohannis "face o mare greseala" ca nu a invitat unii parlamentari la demonstratia ce va avea loc la Arcul de Triumf pe 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.

"Nu poti sa etichetezi, tu ca sef de stat, pe cineva ca fiind penal atat timp cat nu a fost judecat de o instanta. E usor sa spui penali, dar fara ca cineva sa fi fost condamnat. Nu poti sa-l faci pe cineva penal atat timp cat nu a fost judecat de o instanta. Ori respectarea drepturilor fundamentale trebuie sa plece de la presedinte", a precizat Traian Basescu.

Potrivit acestuia, omisiunea presedintelui Iohannis este cu atat mai mare cu cat nu l-a invitat pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

"Discutam in acest caz de reprezentarea celei de-a doua institutii a statului la marea sarbatoare. Cred ca este o mare greseala", a spus Traian Basescu.

Purtatoarea de cuvant a presedintelui, Madalina Dobrovolschi, a anuntat joi ca de 1 Decembrie vor fi organizate cu ocazia Zilei Nationale parada militara la Arcul de Triumf si o receptie la Palatul Cotroceni, unde nu au fost invitate persoanele cu probleme penale.

Traian Basescu participa la mitingul electoral organizat de PMP Bacau in Sala Ateneu din municipiu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1957 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005614 (s)