News Flash:

Traian Basescu: Sunt destui oameni care au facut sau fac puscarie degeaba in Romania

8 Decembrie 2016
1029 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu la timis2
Fostul prsedinte Traian Basescu a declarat miercuri, intr-o emisiune TV ca in Romania sunt multi oameni care au facut inchisoare degeaba. Asta, in conditiile in care Laura Codruta Kovesi a declarat, pentru presa straina, ca DNA nu face dosare la comanda, asa cum acuza o parte din clasa politica.  

”Pot sa accept ca nu sunt dosare fabricate, dar dosare prost facute sunt? Daca luam lucrurile sa le judecam omeneste, nici eroarea justitie nu este una care trebuie exclusa. Sunt destui oameni care au facut sau fac puscarie degeaba in Romania”, a declarat Basescu

Intrebat cum facem noi, ca societate ca pana la o sentinta definitiva de achitare sau de condamnare, omul respectiv sa nu fie distrus social, fostul presedinte a spus: ”Pare ca asta nu vrea sa inteleaga doamna Kovesi. (...) Eu nu spun ca justitia este fara eroare. Toti gresim, dar toti parca fac eforturi sa diminueze la minim posibilele greseli, chiar daca nu le reuseste. La doamna Kovesi se vede parca dorinta de a spune «nu-mi pasa, eu am distrus doar 2.000 de oameni. Am lasat fara locuri de munca doar 50.000 de oameni», ca in aia 2.000 sunt cateva sute de oameni de afaceri carora le-a pus sechestru pe firme, le-a inchis firmele, au dat oamenii afara. 

Sper ca justitia sa isi intre in drepturi. Toti oamenii care au fost super-mediatizati, urmare a procedurii scoaterii din DNA - doamna Kovesi nu poate sa spuna ca nu a stiut cum se scot oamenii din DNA, e sefa institutiei si ea spune ce politicieni intra pe usa din spate, sa nu-i vada presa, si ce politicieni intra si ies pe usa din fata.

DNA, dupa parerea mea, se va compromite si va incasa foarte multe decizii de la CEDO prin care va trebui sa plateasca despagubiri pentru ca oamenii n-au avut parte de un proces corect. 

In momentul in care tu l-ai facut inculpat si a fost judecat de popor si televiziuni, aia nu mai e justitie”, a mai spus Traian Basescu. 

dosare fabricate eroarea justitie basescu sechestru kovesi cedo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006173 (s)