News Flash:

Traian Basescu, incoltit! Ce decizie a luat Consiliul Superior al Magistraturii

7 Aprilie 2015
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a sesizat, marti, Inspectia Judiciara cu privire la declaratiile lui Traian Basescu, care spunea ca nu ii suna pe Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu "din sila", pentru ca "sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie".
Presedintele CSM, Marius Tudose, a sesizat Inspectia Judiciara in legatura cu cele mai recente afirmatii ale fostului presedinte referitoare la justitie, facute luni seara la postul de televiziune B1, dar si cu privire la o postare a Elenei Udrea pe o pagina de socializare.
"Ca urmare a declaratiilor lansate in spatiul public de catre domnul Traian Basescu in cadrul emisiunilor 'Ultimul Cuvant'- 31 martie 2015 - si „X-PRESS”- 6 aprilie 2015-, difuzate la postul de televiziune B1 TV, precum si a mesajului postat pe contul de Facebook al doamnei Elena Gabriela Udrea in data de 2 aprilie 2015, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara in vederea efectuarii de verificari cu privire la apararea independentei sistemului judiciar, potrivit art. 30 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind CSM, republicata cu modificarile si completarile ulterioare", conform unui comunicat de presa al CSM.
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, la B1, ca nu ii suna pe Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu "din sila", pentru ca "sunt artizanii acestui mod ravasit de a a face justitie, fara respect pentru cel care nu este condamnat", adaugand ca "vor sa mai ramana cinci mandate".

traian basescu florian coldea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006591 (s)