News Flash:

Traian Basescu face un ANUNT CUTREMURATOR! Sorin Grindeanu...

17 Martie 2017
1366 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat 2
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca premierul Grindeanu se va prabusi odata cu tara.  Senatorul PMP spune ca anuntatele cresteri de salarii vor insemna sfarsitul pentru guvernul lui Sorin Grindeanu.

"Grindeanu o sa se prabuseasca odata cu Romania. Aruncatul cu bani fara investitii si locuri de munca va duce la o prabusire. Acum, Grindeanu face joc inteligent cu presedintele si ii lasa pe Victor Ponta si Liviu Dragnea sa se certe. Daca nu se trezeste, in prima parte a lui 2018 maxim se va prabusi impreuna cu tara. Cresterile de chetuieli la ritmul anuntat de ei nu poate duce decat la un esec de politici bugetare", a spus Traian Basescu la Romania TV.
Despre liderii PNL

Fostul presedinte a punctat ca niciunul din actualii pretendenti la functia de presedinte al PNL nu sunt buni pentru a conduce cel mai mare partid de dreapta. "Cinstit, dintre Busoi, Orban si Predoiu niciunul nu e pentru partidul acesta. Este o penurie de lideri in clasa politica. Si PSD e in aceeasi situatie, PMP la fel. Este o teribila penurie de lideri. Trebuie sa ai un politician cu detenta in partid. Eu am luat un partid de la Roman si am incercat acum sa fac acest PMP. Doamne fereste sa crezi ca in ziua de azi mai poti sa faci un partid de la zero. Poti sa bati teritoriul, insa nu mai au oameni noi apetit pentru politica. PMP are sanse ca este partid parlamentar, dar sa o iei de la capat cu unul nou e misiune imposibila". Pe zi ce trece, Traian Basescu devine din ce in ce mai penibil, iar romanii isi dau seama ca a fost o greseala sa aiba un asemenea conducator. 

De ce oracolul de la Nana? Pentru ca ar trebui dus, acolo unde a cumparat el terenurile, in comuna Nana, si lasat pe camp sa urle singur. 

premierul grindeanu senatorul pmp guvernul sorin grindeanu grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006026 (s)