News Flash:

Traian Basescu, AVERTISMENT PENTRU SENAT!

21 Februarie 2017
899 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu la timis
Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut, marti, in plenul Senatului, in timpul dezbaterii unei ordonante a guvernului, ca atribuirea unor licente de transport are la baza coruptie, deoarece nu au fost organizate licitatii, iar firmele in cauza ofera servicii "de foarte proasta calitate".
"Cu certitudine, in lipsa desfasurarii procesului de licitatii pentru noi atribuiri de contracte de transport, solutia de astazi este una necesara. Tin totusi sa fac urmatoarea observatie: acuzatiile de coruptie pentru alocarea actualelor contracte, multi dintre dumneavoastra le-ati vaut si in dezbateri televizate. Daca din punct de vedere al existentei serviciului suntem in situatia sa votam in orice conditii prelungirea licentelor de transport, vreau sa stiti si este un semnal pentru Senat ca atribuirea licentelor pe diversi operatori are la baza multa coruptie", a spus senatorul PMP Basescu.
Basescu acuza firmele care asigura transportul ca au echipamente de proasta calitate, punand astfel in pericol calatorii.
"Si ma tem ca si nedesfasurarea la timp a unor noi licitatii, si punerea Parlamentului in situatia de a valida ceea ce exista acum face parte dintr-o operatiune de coruptie. Adica n-am desfasurat licitatiile, asa ca Parlamentul vrea nu vrea, o sa prelungeasca prin lege dreptul nostru de a opera iin conditii de foarte proasta calitate. Sa stiti ca transportul este extrem de scump, copiii care merg la scoala pe actualele contracte sunt copii chinuiti, iar un element extrem de important este ca multi dintre operatorii care au licenta in acest moment au echipamente- masini, autobuze, microbuze de foarte proasta calitate punand copii si cetateni in insecuritate", a mai spus Basescu. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 33 queries | Mysql time :0.005381 (s)