News Flash:

Traian Basescu, audiat de procurori

17 Ianuarie 2017
1023 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu la timis
Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a ajuns, marti, la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul de abuz in serviciu deschis dupa ce Sebastian Ghita a difuzat o inregistrare in care fostul sef de stat vorbeste despre interventii in justitie.
Intrebat daca se astepta sa fie citat, fostul presedinte a declarat "Da, pai s-a anuntat public", precizand ca a presupus ca inregistrarea in care apare ar fi fost realizata de Sebastian Ghita. Traian Basescu a spus ca nu s-a intalnit cu fostul deputat inainte de disparitie.
Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat si au deschis un dosar de abuz in serviciu in urma unei inregistrari difuzata de postul Romania TV, in care Sebastian Ghita spune ca fostul presedinte Traian Basescu are inregistrari cu Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi si Cameliei Bogdan. Mai mult, postul prezinta o inregistrare cu Traian Basescu in care acesta sustine ca stie cum a fost condamnat Dan Voiculescu si cum era aranjata mutarea Cameliei Bogdan in locul magistratului Mustata.
In cadrul anchetei, procurorii verifica toate aspectele semnalate de fostul deputat, modul in ajung casetele cu inregistrari la Romania TV si daca a fost ajutat sa se sustraga anchetelor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006276 (s)