News Flash:

Traian Basescu, atac dur la Gabriela Firea: Toapa de Voluntari a vrut sa fure gloria Simonei Halep

12 Iunie 2018
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
firea halep

Fostul sef al statului, Traian Basescu a criticat-o, luni, pe Gabriela Firea, primar general al Capitalei, pe care a numit-o "Toapa de Voluntari", afirmand ca a mers pe Arena Nationala pentru ca a vrut sa ii flure gloria Simonei Halep si ca merita sa fie huiduita.
"Arena Nationala! Infasurata in tricolor, Toapa de Voluntari, a vrut sa fure ceva din gloria Simonei Halep. Mii de bucuresteni au tratat Toapa asa cum merita, fluieraturi infinite pe Arena Nationala", a scris Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

Simona Halep a prezentat, luni dupa-amiaza, trofeul de la Roland-Garros pe Arena Nationala, in aplauzele a zeci de mii de persoane, imnul national fiind cantat de Marcel Pavel si Monica Anghel, dar primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, a fost huiduita.

In momentul in care Primarul Capitalei, Gabriela Firea, si-a inceput discursul prin care i-a facut loc pe scena Simonei Halep, mii de oameni au huiduit-o la unison. Gabriela Firea si-a dat seama ca nu trebuie sa prelungeasca momentul: "Bun venit, Simona Halep! Te rog sa primesti din sufletul nostru cheia orasului Bucuresti si aceasta placheta ovationala. Iti multumim pentru tot ce ai facut!", au fost cuvintele politicianului, urmate de prima reactie a Simonei.
"Va multumesc foarte mult ca ati venit aici. Bucuria e chiar mai mare decat pe Centralul de la Paris, va multumesc foarte mult. Nu m-am asteptat la asa ceva, e un moment deosebit. Sunt foarte mandra ca sunt romanca. Aceste performante au venit 100% din tara noastra. M-am antrenat si am crescut aici", a transmis Simona, in aplauzele miilor de fani care i-au scandat numele.

Liderul WTA, Simona Halep, a castigat primul sau turneu de Mare Slem din cariera, sambata, dupa ce a invins-o in trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1 pe americanca Sloane Stephens, in finala turneului de la Roland Garros.


gabriela firea simona halep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006390 (s)