News Flash:

Traian Basescu, ATAC DUR: Grindeanu trebuie sa plece!

20 Februarie 2017
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat
Fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit ca premierul Sorin Grindeanu trebuie sa plece si pentru ca a fost clar ca au dat OUG 13 cu dedicatie. "Ei ar fi trebuit sa bage toate cele peste 50 de decizii ale CCR", punctat fostul sef al statului.

"As spune ca formularea abuzului in serviciu asa cum a facut-o Guvernul Grindeanu este in acord cu decizia CCR. Dar Grindeanu trebuie sa plece, ca ar fi trebuit sa spuna aceste lucruri 3-4 zile inainte, ca sa nu se mai poata manipula. Dar Grindeanu trebuie sa plece si pentru ca a fost clar ca au dat-o cu dedicatie. Ei ar fi trebuit sa bage toate cele peste 50 de decizii ale CCR.
Eu sunt convins ca cei care au fost in piata probabil ca n-au citit ordonanta. Dar realitatea pentru cei din Piata Victoriei este ca OUG 13 a fost data prost. Referitor la abuzul in serviciu era corecta, dar in rest oamenii din piata aveau dreptate, pentru ca ordonanta dezincrimina si alte fapte.

Cum sa aperi OUG 13 cu Codrin Stefanescu? Cine crede ca el a citit vreo carte? El are colectie, dar se uita doar la cotoare", a subliniat Traian Basescu.

Actorii principali ai protestelor

"Au fost 3 persoane care au contribuit la situatia asta: Kovesi, Lazar si presedintele Iohannis. Si o foarte mare sustinere pe facebook. Cei doi procurori au avut foarte multe iesiri in presa, spunand ca modificarea abuzului in serviciu e pentru ca o vrea Guvernul. Kovesi nu intelege ca deciziile CCR, atat decizia, cat si considerentele sunt obligatorii, altfel, conform legii dupa 45 de zile in publicarea in Monitorul Oficial a deciziei CCR articolul respectiv se abroga. Eu nu acuz atat de tare pe cei din piata, dar oamenii politici care au fost la TV trebuiau sa vina cu legislatie care sa arate ca trebuie modificat Codul Penal. Iohannis a incurajat prin discurs si prin iesirea in piata.

Sursa: romaniatv.net 

fostul presedinte traian basescu sorin grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005768 (s)