News Flash:

Traian Basescu a primit o lovitura dura!

2 Octombrie 2015
1385 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
S-a hotarat, dosarul Nana merge mai departe. Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa ICCJ este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Prin incheierea nr. 1093/C din data de 30 septembrie 2015, Curtea de Apel Bucuresti a admis contestatia formulata de Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi, iar in baza art. 346 alin. 1 Cod de procedura penala a respins ca neintemeiate cererile si exceptiile formulate de catre mai multi inculpati din dosarul intitulat generic „Dosarul Nana”. Totodata Curtea a constatat legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriul nr. 236/P/2014 al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia de urmarire penala si criminalistica.

Reamintim faptul ca, procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus sesizarea instantei prin rechizitoriul intocmit la data de 5 mai 2015 in cauza avand ca obiect reconstituirea dreptului de proprietate si arendarea unor terenuri amplasate pe raza comunei Nana, judetul Calarasi.

inculpati dosarul nana urmarire penala criminalistica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005408 (s)