News Flash:

TRAGIC! Un nou ranit, Vladut Roberto, si-a pierdut viata in Marea Britanie. El implinea astazi 19 ani

11 Noiembrie 2015
997 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladut Roberto Andy
Vladut Roberto Andy, ranit in incendiul din clubul Colectiv, a murit miercuri, in Marea Britanie, in ziua in care implinea 19 ani, iar cateva ore inaintea lui a decedat Elena Nitu, in varsta de 18 ani, eleva in clasa a XII-a la Colegiul Economic "A.D. Xenopol" din Capitala.
Vladut Roberto Andy si Elena Nitu erau printre cei noua raniti in incendiul din clubul Colectiv transferati duminica seara in spitale din Marea Britanie.
Marti seara, Elena Nitu a decedat intr-un spital din Liverpool. Dupa incendiul din Clubul colectiv, Elena Nitu a fost internata in stare critica la Spitalul de Arsi, avand arsuri pe mare parte din corp si arsuri de cai respiratorii.
In seara tragediei, Elena Nitu a mers in clubul Colectiv impreuna cu prietenul ei, care a reusit sa iasa, dar s-a intors la scurt timp sa o scoata si pe prietena sa. In cateva minute a reusit sa o traga afara si pe Elena, insa starea acesteia era foarte grava. Initial, Elena a fost constienta si a vorbit cu mama sa, care a ajuns la clubul Colectiv inainte sa fie dusa cu ambulanta la spital. La scurt timp ce a vorbit cu mama sa, tanara si-a pierdut cunostinta, fiind dusa la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, unde a fost intubata si ventilata mecanic.
Dupa noua zile in care a stat internata in Spitalul de Arsi, Elena Nitu a fost transferata intr-o clinica din Marea Britanie, insa doua zile mai tarziu a decedat.
"Din pacate, seara de 10 noiembrie 2015 a adus doliu in liceul nostru. Dumnezeu a mai chemat la el un inger. Colega noastra Elena s-a stins din viata dupa 11 zile de lupta, intr-un spital din Liverpool. Aceasta pierdere a lasat o durere enorma in sufletele noastre. Nu te vom uita niciodata! Condoleante familiei indurerate!", au scris colegii Elenei Nitu pe pagina de Facebook a liceului.
Vladut Roberto Andy, care era internat din noaptea de duminica spre luni intr-un spital din Chelmsford, Marea Britanie, a murit la cateva ore dupa Elena Nitu. Tanarul implinea miercuri 19 ani.
Acesta fusese internat in 30 octombrie, dupa incendiul din clubul Colectiv, in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, in stare critica, din cauza arsurilor de cai respiratorii si a arsurilor de pe corp.
Un alt tanar care era printre cei noua raniti transferati in 8 noiembrie in Marea Britanie - Tudor Golu - a murit in dimineata zilei de 10 noiembrie. Tudor Golu era chitaristul trupei de rock progresiv Axial Lead, artist grafic, animator 2D si 3D si cel care a facut videoclipul melodiei "The day we die", al trupei Goodgye to Gravity.
In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoana. In 12 zile de la tragedie au decedat alte 23 de persoane, numarul victimelor ajungand, miercuri, la 50. Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 34 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa sapte au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda si unul in drum spre Elvetia. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005295 (s)