News Flash:

TRAGIC! Un copil de 11 ani este cel de-al saselea roman din Italia in cazul caruia MAE a confirmat decesul

26 August 2016
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
cutremur china
Un copil de 11 ani este cel de-al saselea roman din Italia in cazul caruia MAE a confirmat, vineri, decesul, in urma cutremurelor, micutul fiind gasit, joi seara, sub daramaturi, in timp ce mama lui, gasita mai devreme, a fost operata intr-un spital din Rieti, declara preotul Bogdan Gheorghica.

CUTREMURUL din Italia.  Preotul Bogdan Gheorghica de la Parohia Ortodoxa "Sfantul Proroc Elisei" din Fermo a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca micutul de 11 ani este cel de-al saselea roman din Italia in cazul caruia MAE a confirmat decesul, in urma cutremurelor din centrul Italiei.
Copilul a fost gasit mort, joi seara, sub daramaturi, in Amatrice, la aproape 48 de ore de la primul cutremur.
Potrivit sursei citate, mama copilului, ranita in urma cutremurului, a fost gasita dupa circa sapte ore.
"Copilul era sub ruine din noaptea de marti spre miercuri. Mama lui a fost gasita dupa circa sapte ore, ranita. Ne-a spus ca in cele sapte ore cat a stat sub ruine nu a auzit eventuale strigate ale copilului ei, care in momentul cutremurului se afla in camera sa", a spus preotul Bogdan Gheorghica.
Potrivit acestuia, mama copilului a fost operata intr-un spital din Rieti si starea ei este stabila.
Intrebat despre tatal copilului, preotul a afirmat ca deocamdata nu exista informatii despre acesta.
CUTREMURUL din Italia.  Vineri, al saselea roman care si-a pierdut viata in cutremurul din Italia a fost confirmat de Ministerul Afacerilor Externe.
Totodata, MAE a informat ca medicii curanti au comunicat Ambasadei Romaniei la Roma ca starea celor 5 raniti este momentan stabila, viata nefiindu-le pusa in pericol.
De asemenea, continua demersurile pentru identificarea altor 17 cetateni romani dati disparuti. Verificarile in acest sens se efectueaza in permanenta coordonare cu autoritatile italiene competente.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006628 (s)