News Flash:

TRAGIC! Tanarul batut in fata unui local din Complexul studentesc Timisoara a intrat in moarte cerebrala. Familia a fost de acord sa-i doneze organele

26 August 2015
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
tanar batut in timis
Tanarul de 29 de ani batut de patru barbati, in fata unui local din Complexul studentesc din Timisoara, a intrat in moarte cerebrala, iar medicii au luat legatura cu familia acestuia in vederea unei eventuale prelevari de organe, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Ovidiu Bedreag, seful Clinicii ATI din cadrul Spitalului Judetean Timisoara, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca tanarul batut se afla in moarte cerebrala si ca familia nu a decis, deocamdata, daca va fi de acord cu prelevarea de organe.
"Familia nu a decis nimic privind prelevarea de organe, pacientul se afla in moarte cerebrala. El va deceda in urmatoarea perioada. Se discuta periodic cu familia. El, ca persoana, cu toate eforturile noastre, nu mai rezista. Noi il tinem pe aparate pentru ca e tanar... Maxim cateva zile mai poate ramane in starea de moarte cerebrala", a spus medicul Ovidiu Bedreag.
In noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 2.00, politistii timisoreni au fost sesizati ca pe strada Aleea Studentilor, in fata unui local din Complexul studentesc, a avut loc o altercatie intre mai multe persoane. Ajunsi la locul incidentului, politistii au stabilit ca un tanar de 29 de ani a fost agresat de patru persoane, cu varste intre 18 si 22 de ani, in urma unui conflict spontan.
"Din primele informatii reiese ca tanarul de 29 ani l-a atins cu mana pe unul dintre agresori, la iesirea din local, astfel ca intre ei a izbucnit conflictul", declara atunci Mirela Draghicioiu, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis.
Tanarul batut a fost internat, in coma, la Spitalul Judetean din Timisoara, avand traumatism cranio-cerebral si contuzii cerebrale.
Ulterior, cei patru barbati - trei din localitatea Ortisoara, judetul Timis, si unul din Timisoara - care l-au batut pe tanar au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004964 (s)