News Flash:

TRAGIC! Tanarul batut cu bestialitate in Complexul Studentesc din Timisoara a murit

29 August 2015
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
tanar batut in timis

Din pacate, tanarul din Timisoara care a fost batut cu bestialitate de patru indivizi in Complexul Studentesc s-a stins din viata, dupa mai multe zile in care cei dragi inca mai sperau intr-o minune. Ranile grave de la cap provocate de atacatori l-au dus pe tanar in coma de gradu patru, iar vineri inima sa a incetat sa mai bata. 

„Inima lui s-a oprit. Pacientul era in coma de gradul patru, dupa care starea lui s-a degradat si a facut stop cardiac. Nu s-a putut resuscita si s-a declarat moartea”, ne spun surse medicale din Spitalul Judetean Timisoara.

Nu s-a mai pus problema unei prelevari de organe, deoarece in acest caz, cel al stopului cardiac, nu se face acest lucru.

„Nu se pune problema prelevarii de organe pentru ca nu a ajuns in moarte cerebrala inainte de a se opri inima”, au declarat medici din unitatea sanitara.

Medicii de la Spitalul Judetean Timisoara au spus inca de acum cateva zile ca, din pacate, tanarul care se afla in moarte cerebrala, se stinge, incet, incet…

„Starea lui este extrem de grava, leziunile cerebrale sunt practic incompatibile cu viata”, spunea doctorul Ovidiu Bedreag, acum cateva zile, scrie tion.ro.

Dumitru Joldescu a fost batut, sambata dimineata, de patru indivizi la iesirea dintr-un club amplasat in Complexul Studentesc din Timisoara. Tanarul iesise in oras impreuna cu un prieten si, la iesirea din club, l-ar fi atins din greseala pe unul dintre agresori. Acestia l-au urmarit pe baiat pana la cativa metri de local, unde l-au batut pana l-au lasat intr-o balta de sange. Agresorii au fugit la scurt timp dupa aceea, iar echipajul de ambulanta trimis la fata locului s-a chinuit zeci de minute sa readuca victima la viata si sa o stabilizeze pentru a o transporta la spital.

Agresorii au fost prinsi de oamenii legii. Este vorba despre patru tineri cu varste cuprinse intre 18 si 22 de ani, unul din Timisoara si alti trei din Ortisoara. Toti cei patru agresori au fost prezentati luni magistratilor cu propunere de arestare preventiva, iar pe numele celor patru tineri banuiti de vatamare corporala magistratii Judecatoriei Timisoara au emis mandate de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008088 (s)