News Flash:

TRAGIC! Gabriel Cotabita ar putea fi deconectat de la aparate!

21 Mai 2015
953 Vizualizari | 1 Comentarii
cotabita0
Se pare ca pentru artistul care zace pe patul de spital fara sa dea un semn de viata medicii nu mai au ce sa faca. Si, chiar daca nu au comunicat la modul oficial inca starea medicala, se pare ca unii dintre doctorii de la Spitalul de Urgenta Floreasca au sugerat familiei sa ia in calcul ca decizia de deconectare de la aparate este una la care trebuie sa se gandeasca la modul cel mai serios, scrie a1.ro.
Mama lui Gabriel Cotabita spera intr-o minune. De cand medicii le-au dat vestea dureroasa, femeia este macinata de durere. Cu sufletul sfasiat de durere, batrana le-a spus doctorilor ca ea nu poate sa ia o asemenea decizie, ca este imposibil sa se gandeasca la asa ceva si ca tot ce i-a mai ramas pe lume este speranta ca se va produce o minune si ca Gabriel al ei isi va reveni.
Din pacate, au incercat sa ii explice cadrele medicale, chiar daca s-ar produce minunea cu pricina, Cotabita nu va fi capabil sa mai vorbeasca, nu isi va mai aminti nimic si, in cel mai bun caz, va fi, pentru cat va mai trai, dependent de cei din jur.

gabriel cotabita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Calin  | #821
Pentru a obţine un succes, trebuie să crezi în tine însuţi, să faci ceea ce trebuie făcut, când trebuie făcut, şi să continui până când reuşeşti. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: mcalin007@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037189 (s)