News Flash:

TRAGIC! Femeia data disparuta in Timisoara a fost gasita moarta la locul de munca

16 Februarie 2017
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie rapita
Maria Budeanu, timisoreanca disparuta luni si cautata cu disperare de familie, a fost gasita miercuri dimineata. Din nefericire nu mai este in viata. Varianta unei rapiri, anuntata initial de familie, a fost exclusa in acest moment. Trupul neinsufletit a fost descoperit in putul liftului folosit de angajatii Centrului Comercial Bega, acolo unde victima era angajata bucatareasa.
Fiul femeii nu a avut liniste din momentul in care mama lui nu a mai ajuns acasa. In paralel cu politistii, acesta si-a cautat fara intrerupere mama. A primit, miercuri dimineata, informatia ca femeia ar fi ajuns in centrul Timisoarei, acolo unde a fost surprinsa de o camera de supraveghere in timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni amplasata in fata Catedralei Mitropolitane. A mers apoi la locul de munca al mamei sale, un restaurant din incinta Centrului Comercial Bega, scrie tion.ro. Acolo, seful femeii a venit cu ideea sa verifice putul liftului cu care se face aprovizionarea si care este folosit si de angajati. Aparatul, a povestit acesta familiei, era defect si se blocase intre etaje. Cu toate acestea, povestesc angajatii, usile liftului se deschideau si este foarte posibil ca Maria Budeanu, din cauza intunericului, sa nu fi observat acest lucru si a pasit in gol.
Politistii au ajuns la fata locului si urmeaza sa faca investigatii pentru a afla cu exactitate cum s-a produs nenorocirea. Maria Budeanu era disparuta inca de luni, atunci cand a plecat spre serviciu, insa nu a mai ajuns la locul de munca si nici acasa. Membri familiei suspectau initial o rapire dupa ce au aflat ca femeia ii povestise unei prietene ca a fost urmarita si ca vineri ar fi fost abordata pe strada de un individ care i-a facut avansuri.

comercial bega
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005077 (s)