News Flash:

TRAGIC! Bebelusul proiectat prin geamul masinii a murit la spital. Tatal a scapat fara rani, sotia si bebelusul au murit

25 Februarie 2016
1192 Vizualizari | 0 Comentarii
doliu2
Fetita de doua luni, grav ranita miercuri dimineata intr-unaccident provocat de tatal ei, a murit astazi intr-un spital dinCapitala. Mama ei, profesoara de franceza, a murit pe loc in urma impactului, iar tatal a ajuns si el la spital. Dupa accident, copilul care a fost proiectat pe geam in urma impactului, a fost dus la spitalul din Targu Jiu. In cateva ore, starea ei s-a agravat, iar medicii au trimis-o cu un elicopter SMURD la un spital din Capitala. Ranile suferite i-au fost insa fatalei,iar medicii nu au mai reusit sa o salveze.
Familia din Gorj imprumutase masina ca sa duca fetita de doua luni la medic, la Craiova. Pe drum, tatal a incercat sa depaseasca un biciclist, dar din cauza vitezei si a soselei ude a pierdut controlul volanului si a intrat violent intr-un cap de pod. Bebelusul, care nu statea intr-un scaun special, a zburat pe geam, iar mama a murit pe loc. Sotul femeii a ajuns si el la spital cu multiple rani, dar acum e in afara pericolului.

fetita grav ranita accident murit spital capitala impactului targu jiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006470 (s)