News Flash:

TRAGEDIE! Un copil de 6 ani a murit si fratele sau este grav ranit, dupa ce au fost loviti de un microbuz care mergea cu spatele

27 Iulie 2015
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
copil lovit de microbuz
Un copil de sase ani a murit, iar fratele sau geaman a fost ranit, duminica, in judetul Galati, dupa ce au fost loviti de un microbuz care mergea cu spatele, fara ca soferul sa ii observe, barbatul fiind cercetat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.
Accidentul a avut loc in localitatea Odaia Manolache, cei doi frati gemeni, in varsta de sase ani, fiind loviti de un microbuz care mergea cu spatele, transmite corespondentul MEDIAFAX.
”Un barbat de 34 de ani a efectuat o manevra de mers inapoi cu microbuzul pe un drum comunal din Odaia Manolache, moment in care a accidentat mortal un copil de sase ani si un alt minor, de aceeasi varsta. Copilul ranit a fost transportat la Spitalul de Copii din Galati”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Galati, Aurelian Ropotan.
El a precizat ca in urma testarii soferului microbuzului s-a stabilit ca acesta nu consumase alcool.
Politistii de la circulatie continua cercetarile in acest caz si au deschis un dosar pe numele barbatului pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006652 (s)