News Flash:

Tragedie rutiera pe DN7

12 Iunie 2016
1519 Vizualizari | 0 Comentarii
acc autostrada
Doua persoane au fost ranite si o a treia a murit, duminica, pe DN 7 dupa ce un barbat, care se afla la volan fara sa detina permis, nu adaptat viteza la conditiile de carosabil umed,iar masina a ajuns pe contrasens si apoi intr-un stalp din lemn, informeaza corespondentul MEDIAFAX.
In masina, care se deplasa pe Drumul National 7, care face legatura intre Pitesti si Ramnicu Valcea, se aflau soferul si alti doi pasageri. Carosabilul era umed, iar soferul n-a tinut cont de acest aspect. Potrivit politistilor conducatorul nu a adaptat viteza la conditiile de drum si intr-o curba la dreapta, in localitatea argeseana Moraresti, masina s-a izbit intr-un stalp din lemn de pe partea opusa a strazii.
La fata locului au ajuns la scurt timp mai multe ambulante. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viata soferului. Unul dintre ocupanti a fost transportat la spital, cel de-al treilea a primit ingrijiri pe loc.
Potrivit anchetatorilor soferul, in varsta de 42 de ani, din localitatea Draganu, nu detinea permis de conducere. "In acest caz a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa", a spus pentru MEDIAFAX Madalin Zamfir, purtator de cuvant al IPJ Arges.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006688 (s)