News Flash:

Tragedie pe stadionul Timisoara, la meciul cu Steaua!

20 Septembrie 2016
1387 Vizualizari | 0 Comentarii
meci timis
Suporterul timisorean care a suferit un stop cardio-respirator la partida dintre ACS Poli Timisoara si Steaua a murit in timpul noptii trecute la un spital din Timisoara.
In minutul 11, cand scorul era deja 1-0 pentru Steaua, cele doua ambulante prezente la meci s-au adunat la centrul terenului pentru a-i acorda ingrijiri medicale unui barbat care s-a prabusit in tribune.
Barbatul a fost transportat la spital, insa medicii nu l-au putut salva.
Conform jurnalistei Diana Mihai, venita la Tribuna I alaturi de trei paramedici din cercul ei de prieteni, asistentii ambulantei private Rational Trans Med au fost foarte panicati, iar primele manevre de resuscitare le-au facut prietenii sai, veniti la meci ca simpli spectatori, care au tasnit imediat spre victima!
Din informatiile neoficiale, ambulantele private de la teren nu aveau medic, iar defibrilatorul avea o problema cu electrozii!
”Incredibil! Spectator in varsta de circa 60 de ani intrat in stop cardio respirator in timpul meciului Poli Timisoara -Steaua, iar asistentii de pe ambulanta privata intra in panica! Depasiti de situatie! Trei paramedici din Caransebes, Oravita si Lugoj, aflati in public, au intervenit rapid in ajutorul omului, pana la sosirea altor doua ambulante, apoi si a unui echipaj SMURD, al carui medic a preluat manevrele de resuscitare efectuate timp de 12 minute de catre cei trei paramedici…spectatori. Omul a intrat de 3ori in stop pana la transportarea acestuia spre spital… Nu stiu care este starea acestuia, dar nu pot sa nu ma intreb care este ajutorul pe care il pot acorda asistentii de pe ambulantele private de pe terenurile de fotbal… Precedentul cu Ekeng n-a folosit la nimic?! Ma bucur macar ca mai exista oameni care si in timpul liber sar in ajutorul semenilor… Multumim paramedicilor Oprea Adrian Vasile, Mihai-dan Balan si Claudiusbona pentru eforturile lor si sper ca acestea sa fi avut rezultate in salvarea acelui barbat. Cat despre asistenta medicala de la meciuri…multe semne de intrebare”, spus Diana Mihai, conform Libertatea.ro.
Spectatorul a fost transportat la Spitalul Judetean de o ambulanta a institutiei spitalicesti, inbtrucat, conform regulamentului, ambulantele private nu au voei sa paraseasca incinta stadionului. De asemenea, a intervenit si un echipaj SMURD.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006088 (s)