News Flash:

TRAGEDIE pe soseaua Timisoara - Lugoj. Doua persoane au murit intr-un accident cumplit

22 Februarie 2015
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
Scene de groaza pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj, sambata dimineata. Doua persoane au murit, iar o a treia a ramas incarcerata intr-un autotren, in urma unui accident in care au mai fost implicate inca doua masini.
Accidentul  a avut loc intre localitatile Ghiroda si Remetea Mare din judetul Timis, sambata dimineata. Din primele cercetari, soferul unuia dintre autovehicule, care se indrepta spre Lugoj, a intrat in depasirea celui de-al doilea, care se deplasa in acelasi sens, fara sa se asigure, si s-a izbit de autotrenul care venea din directia opusa.
Impactul a fost atat de violent incat oamenii legii nu au putut inca stabili care dintre cele doua masini a fost cea care a intrat in depasire. Soferii celor doua autoturisme au murit pe loc, iar conducatorul autotrenului a ramas incarcerat in autovehiculul rasturnat pe marginea drumului.
La fata locului au ajuns mai multe echipaje de Politie, ambulanta si de la descarcerare, iar acestea din urma au lucrat aproximativ trei ore pentru a-l scoate pe soferul autotrenului dintre fiarele contorsionate, acesta fiind grav ranit.
UPDATE. Cei doi conducatori auto care au murit sunt din Timisoara - un barbat in varsta de 68 de ani si un tanar de 29 de ani. Soferul vinovat, care a intrat in depasire fara sa se asigure, este chiar tanarul.
Asupra acestuia politistii au gasit bilete de intrare la un club din Timisoara, cu data de vineri - 20 februarie.
Conducatorul autotrenului a fost grav ranit si a fost transportat la spital.
Un alt sofer care se afla pe sosea la momentul producerii accidentului a povestit ca tanarul l-a depasit cu viteza foarte mare cu doar cateva momente inainte de impactm, scrie tion.ro.
„Pe drumul DN 6 Timisoara - Lugoj am fost anuntati de producerea unui accident in care au fost implicate trei autovehicule. Un autoturism a intrat in depasire si a lovit frontal un autotren, fiind proiectat in autoturismul pe care il depasea. In urma accidentului doua persoane au decedat si una a fost ranita. Facem cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului”, a declarat Petru Rumega, seful Politiei Rutiere Timis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007390 (s)