News Flash:

Tragedie pe o trecere de pietoni din localitatea Mintia, in apropiere de Deva

7 Decembrie 2016
1095 Vizualizari | 1 Comentarii
ucisa pe trecere
O femeie de 59 de ani si-a pierdut viata, marti dimineata, in urma unui accident de circulatie care a avut loc pe DN 7, pe raza localitatii Mintia, langa Deva, victima fiind lovita de o masina in timp ce traversa soseaua pe o trecere de pietoni. 
'Accidentul a fost provocat de un tanar de 26 de ani, din judetul Ilfov, care conducea o masina pe DN 7, pe directia Deva-Arad. Acesta a surprins si a accidentat mortal o femeie de 59 de ani, din municipiul Hunedoara, care traversa drumul regulamentar, pe o trecere de pietoni. In cauza a fost intocmit un dosar penal', a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, Bogdan Nitu. 
Echipele de prim ajutor care au ajuns la locul accidentului nu au mai putut sa o salveze pe femeie, din cauza multiplelor traumatisme, incompatibile cu viata, de care suferea victima, a aratat purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara, dr. Calin Dumitrescu. 
Traficul rutier in zona accidentului a fost blocat timp de o jumatate de ora pentru efectuarea cercetarilor necesare in asemenea cazuri de catre politisti. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.014766 (s)