News Flash:

TRAGEDIE pe litoral! Trupul unui baiat de 11 ani care disparuse in mare a fost gasit prins intre stabilopozi

6 August 2018
717 Vizualizari | 0 Comentarii
isu constanta inecat 2

Trupul unui baiat in varsta de 11 ani care disparuse, duminica, in mare, in zona plajei Modern din municipiul Constanta, a fost gasit prins intre stabilopozi, in aceeasi zona. Pompierii au intervenit pentru scoaterea trupului neinsufletit si aducerea la mal.
Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, baiatul a venit, duminica, impreuna cu mama, bunica si trei frati pe plaja Modern din municipiul Constanta, familia respectiva locuind in Satu Nou. La un moment dat, baiatul de 11 ani a intrat in apa cu doi dintre fratii sai, el fiind cel mai mare. El le-a spus ca vrea sa inoate pana la geamandura si nu a mai iesit la mal. 

Familia l-a cautat fara succes, apoi a anuntat salvamarii, care la randul lor au incercat sa il gaseasca, dar nu au reusit.

Trupul baiatului a fost vazut luni dimineata, prins intre stabilopozi, in zona plajei Modern.

Conform reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, la fata locului s-au deplasat o ambarcatiune, o autospeciala de pompieri cu un total de 10 subofiteri si o ambulanta a Serviciului Judetean. Cadrele medicale au constatat decesul baiatului. Trupul neinsufletit a fost dus la morga pentru necropsie.

Numarul persoanelor inecate in mare in acest sezon estival a ajuns la zece.

 


stabilopozi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008121 (s)