News Flash:

TRAGEDIE pe drumul dintre Hateg si Calan. Un bebelus a murit

28 August 2015
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Miercuri, intr-un accident rutier, un copil de sapte luni si-a pierdut viata. 
Bebelusul se afla in masina condusa de tatal sau alaturi de mama si bunica. Ei se deplasau pe soseaua care leaga Hategul de Calan. Barbatul a pierdut controlul volanului a intrat frontal intr-un cap de pod si s-a rasturnat. Toti pasagerii au fost raniti, iar micutul si-a pierdut viata din neatentia tatalui sau, scrie ziuadevest.ro. 
In urma accidentului mama copilului, de 30 de ani, a fost ranita grav, soferul si bunica, de 54 de ani, au fost raniti usor. Cei trei adulti au fost transportati la spital, tatal si bunica copilului, la Hunedoara, iar mama a fost, initial, dusa cu ambulanta la Hateg, apoi transferata la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva.
Desi interventia Serviciului de Ambulanta Judetean Hunedoara a fost exemplara si medicii au facut tot ce s-a putut pentru a-i salva viata, cand au ajuns la Spitalul Municipal Hunedoara, dupa cateva minute inimioara lui a incetat sa mai bata. 
Tatal va fi cercetat pentru ca si-a ucis copilul si risca sa ajunga dupa gratii. Oamenii legii au intocmit in cauza un dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

bebelusul hunedoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006249 (s)