News Flash:

Tragedie pe drumul ce leaga Moravita de Oravita. Doi oameni au murit dupa ce o masina a intrat frontal intr-un autobuz plin cu muncitori

15 Noiembrie 2015
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
acc grav2
Accident grav de circulatie, pe drumul care leaga Moravita de localitatea Oravita, sambata dupa-amiaza. Doi barbati si-au pierdut viata, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un autobuz plin cu muncitori.
Tragedia s-a petrecut in apropiere de localitatea timiseana Gherman. Din primele informatii obtinute de la fata locului, cei doi barbati se indreptau spre Moravita intr-un autoturism Renault Clio.
La un moment dat, conducatorul auto a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent de autobuzul al carui sofer, un barbat de 47 de ani, conducea regulamentar din sensul opus, scrie tion.ro.
Impactul a fost violent, iar cei doi barbati din autoturismul Renault si-au pierdut viata pe loc. Pasagerul din dreapta a ramas incarcerat, iar pompierii s-au chinuit minute in sir sa scoata trupul neinsufletit din masina distrusa.
Autobuzul era plin de muncitori, care lucrau la o fabrica in zona. Niciunul dintre ei nu a fost ranit.
Politistii de la Rutiera au inceput o ancheta si vor stabili cu exactitate modul in care s-a produs accidentul. Cei doi oameni care au murit in urma accidentului au aproximativ 50 de ani si nu au fost inca identificati.

tragedia renault clio
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006518 (s)