News Flash:

Tragedie pe DN2! Un tanar de 19 ani a murit si alte patru persoane, intre care un copil, au fost ranite

18 Iunie 2017
834 Vizualizari | 0 Comentarii
acc auto
Un tanar de 19 ani a murit si alte patru, intre care si un copil de noua ani, au fost ranite, duminica, in urma unui accident petrecut in judetul Bacau, pe drumul national DN 2, unde doua masini s-a ciocnit in timp ce soferul uneia dintre acestea a incercat sa intoarca autovehiculul pe sosea.
Accidentul a avut loc pe un sector din afara localitatii bacauane Gheorghe Doja.
Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, un tanar de 19 ani, care conducea o autoutilitara plina cu marfa, dinspre Bacau spre Adjud, a incercat sa intoarca masina pe carosabilul umed. In acel moment, autovehiculul a fost lovit in plin de un autoturism care circula in spate, condus de un sofer de 42 de ani, din judetul Vrancea.
In urma impactului puternic, autoutilitara s-a rasturnat pe sosea, iar o parte din marfa s-a imprastiat pe sosea.
Echipajele medicale care au ajuns la interventie au constatat decesul soferului de 19 ani. De asemenea, un pasager de 56 de ani din utilitara, precum si soferul de 42 de ani si alti doi pasageri din autoturismul acestuia, in virsta de 9 si 44 de ani, au fost raniti, fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, a declarat, duminica, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Catalina Cretu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008514 (s)