News Flash:

TRAGEDIE pe Autostrada A1, intre Timisoara si Arad! Doi soferi au murit dupa ciocnirea a doua TIR-uri

22 August 2017
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
acc tir
Soferii celor doua TIR-uri care s-au ciocnit, marti dimineata, pe autostrada A1, au murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Accidentul rutier s-a produs marti dimineata, pe Autostrada A1, in zona podului care face legatura cu satul Fiscut, pe sensul de mers de la Timisoara spre Arad.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, doua TIR-uri care circulau in aceeasi directie de mers, spre Arad, s-au ciocnit, iar soferii au ramas incarcerati.
Soferii celor doua TIR-uri au fost scosi de echipele de descarcerare, fiind decedati.
Trafic blocat pe Autostrada A1, dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit
Traficul rutier pe autostrada A1, pe sensul de mers Timisoara – Arad, este blocat, marti dimineata, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua TIR-uri, soferii fiind raniti, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Accidentul rutier s-a produs marti dimineata, pe Autostrada A1, in zona podului care face legatura cu satul Fiscut, pe sensul de mers de la Timisoara spre Arad.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, doua TIR-uri s-au ciocnit, iar soferii au ramas incarcerati.
“Sunt doua victime, soferii autocamioanelor, in viata. Intervine o ambulanta SMURD si doua echipaje de descarcerare. Traficul este blocat pe sensul de mers Timisoara - Arad”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arad, George Plesca.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1427 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008215 (s)