News Flash:

TRAGEDIE! O cunoscuta prezentatoare TV a murit la doar 38 de ani!

26 Iunie 2015
1473 Vizualizari | 0 Comentarii
michelle watt
Tragedie in familia legendarului boxer britanic Jim Watt. Fiica sa, Michelle (38 de ani), gazda celebrei emisiunii "60 minutes Makeover" a fost gazita moarta la resedinta sa din Airth, Stirlingshire, anunta mirror.co.uk.
Marea Britanie este in stare de soc, dupa ce una dintre cele mai iubite vedete TV a decedat. Extrem de tanara si vreo problema de sanatate cunoscuta, Michelle a fost gasita fara suflare. Desi medicii legisti nu s-au pronuntat inca, se pare ca a fost vorba fie de un infarct, fie de un accident vascular.
Michelle era casatorita cu Paul Kerr (43 de ani), un cunoscut manager in industria auto din Anglia. Cei doi au impreuna o fetita, Jaymi, in varsta de 5 ani.
Familia lui Jim Watt pare urmarita de blesteme. Jim Junior, fiul sau, si-a pierdut si el viata in urma cu 20 de ani. In octombrie 1995, la doar 17 ani, acesta a fost ucis intr-un teribil accident rutier.
Jim Watt a fost unul dintre cei mai mari boxeri profesionisti din istoria Scotiei. In 1979 el a devenit campion mondial la categoria usoara, in versiunea WBC. ProSport.ro

michelle marea britanie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004763 (s)