News Flash:

TRAGEDIE LA TIMISOARA! Doi muncitori au murit dupa ce un tavan a cazut peste ei - UPDATE

30 Martie 2017
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
accident de munca
Pompierii timisoreni au reusit sa scoata cadavrele celor doi muncitori de sub daramaturi
“Am fost anuntati de prabusirea unui plafon. Am intervenit cu doua echipaje SMURD,  doua de descarcerare, 4 ofiteri si 25 de subofiteri. Cand am ajuns la locul incidentului am observat ca este vorba despre un perete prabusit peste doi muncitori, avand varsta de 32 si 49 de ani. S-a actionat pentru degajarea elementelor de constructie”, a declarat Lucian Bogdan, reprezentant al ISU Timis.
In momentul incidentului, cei doi muncitori se pregateau sa toarne un plafon. Acestia se aflau pe cofrag, cand un zid al cladirii s-a prabusit peste ei.

UPDATE

Cei doi barbati decedati au 32, respectiv 49 de ani. Acestia au murit striviţi de un zid care s-a prăbuşit peste ei. Un al treilea muncitor a reuşit să se salveze.

Stirea intiala.

Accident tragic de munca 
la Timisoara. Doi muncitori au murit dupa ce tavanul unui imobil a cazut peste ei. Cei doi lucrau la o cladire in zona centrala a orasului. Tragedia s-a petrecut la o cladire de pe bulevardul 16 Decembrie. Plafonul imobilului s-a prabusit peste acestia, iar cei doi nu au mai putut fi salvati, in ciuda interventiei rapide a medicilor. Vom reveni.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005766 (s)