News Flash:

TRAGEDIE LA SCALDAT! Doi tineri au murit in judetul Bacau

28 Iunie 2017
897 Vizualizari | 0 Comentarii
inecata
Un barbat de 37 de ani care a incercat sa traverseze inot un lac a fost gasit inecat, miercuri, in acumularea de la Bibiresti, judetul Bacau, dupa doua zile de cautari ale scafandrilor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Un alt bacauan, de 18 ani, a murit inecat in aceasta saptamana in raul Siret, in timp ce se afla noaptea la scaldat cu prietenii.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau, trupul barbatului de 37 de ani a iesit la suprafata lacului de la Bibiresti miercuri dimineata, ulterior fiind recuperat de catre un echipaj de pompieri. Barbatul a fost cautat, in ultimele doua zile, de catre trei scafandri care, insa, nu au reusit sa-l gaseasca din cauza vizibilitatii foarte reduse din apa.
”Cadavrul a fost transportat la mal cu o ambarcatiune cu motor si predat Serviciului de Medicina Legala. Disparitia barbatului a fost anuntata luni dupa-amiaza, atunci cand au inceput si cautarile. Martorii au relatat ca tanarul a intrat in apa si spus ca intentioneaza sa traverseze inot lacul. La un moment dat, cei de pe mal l-au vazut cum a mai dat de doua ori din maini, dupa care s-a scufundat, fara sa mai iasa la suprafata”, a declarat, miercuri, pentru News.ro purtatorul de cuvant al ISU Bacau, Andrei Grecu.
Tot in aceasta saptamana, un alt tanar de 18 ani din judetul Bacau a murit inecat in timp ce se afla la scaldat, noaptea, in raul Siret, impreuna cu mai multi prieteni.  
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004900 (s)