News Flash:

TRAGEDIE la Oradea! Un tanar jandarm s-a sinucis dupa ce a provocat un accident rutier

23 Februarie 2017
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
jandarmm
Un jandarm a socat comunitatea oradeana dupa a decis sa isi puna capat zilelor intr-un mod brutal. 
In seara zilei de marti, 21 februarie, barbatul, in varsta de 28 de ani, a fost implicat intr-un accident rutier pe strada Vladeasa din Oradea. Potrivit purtatorului de cuvant IPJ Bihor, Ioana Lascau, accidentul a avut loc in jurul orei 20:40 „Un barbat de 62 de ani, din Oradea, in timp ce conducea un autoturism in regim taxi, a fost tamponat frontal de un autoturism, care a patruns pe contrasens, al carui conducator auto a parasit locul producerii accidentului fara incuviintarea politiei, abandonand autoturismul”.
Martorii accidentului spun ca acesta ar fi parasit locul faptei imediat dupa producerea accidentului pentru ca s-ar fi aflat sub influenta bauturilor alcoolice, informeaza tion.ro.
Dr. Alexandru Mateoc de la SMURD UPU Oradea a declarat ca soferul taxi-ului a suferit leziuni minore, dar a fost dus la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Judetean pentru investigatii, iar pasagera a refuzat sa fie transportata la spital.
Jandarmul a fost descoperit la domiciliu putin dupa ora 23. Conform surselor Bihon si Jb, barbatul si-a taiat venele si s-a spanzurat.
„Barbatul, de origine din Salaj, se afla la Jandarmeria Bihor de patru ani. Ancheta a fost preluata de Parchetul militar, Circumscriptia Teritoriala Oradea” a precizat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bihor, capitan Daniel Bizau.

ioana lascau daniel bizau
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005857 (s)