News Flash:

TRAGEDIE LA ARAD! Trei tineri au murit dupa ce au intrat cu masina sub un TIR. Soferul avea permis de trei luni

21 Martie 2016
2181 Vizualizari | 0 Comentarii
masina sub tir2
Trei persoane au decedat, duminica seara, intr-un accident de circulatie care a avut loc pe DN7 in zona localitatii Nicolae Balcescu, dupa ce masina in care se aflau a patruns pe contrasens si a intrat frontal sub cabina unui autocamion care circula regulamentar, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Victimele se aflau intr-o masina care circula din directia Arad catre Deva. Conform anchetatorilor, la un moment dat, intr-o curba deosebit de periculoasa la stanga, persoana care se afla la volan a patruns cu masina pe contrasens, unde a intrat in coliziune frontala cu un autocamion care se deplasa regulamentar din sensul opus de mers.
In masina se aflau doua tinere de 21 de ani si un tanar de 25 de ani, fratele uneia dintre fete. Fata si baiatul locuiau in comuna Barzava si mergeau sa-si duca prietena acasa, in comuna Savarsin. La volan se afla tanara de 21 de ani din Barzava, care avea carnet de circa 3 luni.
"Accidentul s-a produs pe DN7 in zona localitatii Nicolae Balcescu. In momentul sosirii echipajelor de interventie - un echipaj de descarcerare si un echipaj SMURD de la sectia de pompieri Barzava, cu sprijinul unui echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta - Statia Savarsin au constatat ca este vorba despre trei victime - doua femei si un barbat - toate trei decedate, incarcerate intr-un autoturism care se gasea sub capul tractor al unui autotren. S-a trecut la descarcerarea si scoaterea celor trei victime, in vedere predarii acestora catre colegii de la Medicina Legala", a declarat, pentru MEDIAFAX, capitan George Plesca, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad .
Politistii continua cercetarile in acest caz.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006760 (s)