News Flash:

Tragedie intr-o familie, dupa victoria Simonei Halep la Paris. De bucurie, s-a aruncat in piscina si a murit

14 Iunie 2018
1430 Vizualizari | 0 Comentarii
Attila Ganea

Attila Ganea, un tanar in varsta de 28 de ani din Satu Mare, a pretrecut ziua de sambata alaturi cativa prieteni, la unul dintre ei acasa, unde au urmarit, ca tot romanul, cu sufletul la gura finala Simonei Halep la Roland Garros.

In momentul victoriei Simonei, de fericire, toti cei prezenti s-au aruncat in piscina, numai ca, Attila a intrat prea entuziast in apa si a lovit cu capul fundul bazinului.  La iesirea din piscina tanarul a acuzat dureri in zona capului si in zona cervicala, dar nu a parut sa aiba nevoie de ajutor medical. S-a retras pentru a dormi cateva ore, iar in momentul in care s-a trezit pentru a petrece iar cu prietenii sai, i s-a facut rau, iar cei din jurul sau au cerut interventia unei ambulante.  Attila a fost transportat in cursul serii de sambata Spitalul Judetean de Urgenta din Satu Mare, unde a ajuns in coma.

Medicii satmareni l-au tinut internat pana marti, desi primsera aprobarea transferului sau la Cluj mai devreme, medicii din Cluj insistand pentru trasportarea sa de urgenta, dupa cum spun apropiatii tanarului. Attila a intrat in cursul zilei de marti in operatie, dar nu a supravietuit interventiei chirurgicale  Attila urma sa faca nunta in toamna acestui an, mai exact in 22 septembrie, cu Cristina, iubita sa, relatia lor durand de mai multi ani. Ma simt singura, debusolata si goala pe dinauntru, viata mea nu mai are niciun sens fara tine. Urma sa ne legam destinele si in fata lui Dumnezeu... Dupa nunta mi-ai promis ca facem un copilas...abia asteptai momentul ala, pentru tine faceam ORICE si tu stii prea bine...mai mult ca mine nu te-a iubit nimeni niciodata in afara de parintii tai! De acolo de sus sa ii veghezi si sa ai grija de ei....eu promit la fel! Voi fi alaturi de ei mereu! Nu imi iau ramas bun de la tine, iubirica... pt ca tu vei fi mereu in sufletul si inima mea. Tu vei trai mereu in sufletele, inimile si gandurile noastre! Nu ai idee cata lume indurerata ai lasat in urma ta”, a scris Cristina, iubita tanarului decedat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005007 (s)