News Flash:

TRAGEDIE intr-o familie din Timisoara! Un copilas de un an si o saptamana a murit acasa. Politia a inceput o ancheta

18 Februarie 2016
2744 Vizualizari | 1 Comentarii
bebe aruncat
Politistii din Timis au inceput o ancheta dupa ce un copilas de un an si o saptamana a murit, in noaptea de marti spre miercuri, acasa, tatal micutului declarand ca acesta a plans pe parcursul noptii, dar s-a linistit dupa ce a fost alaptat.

Tatal micutului de un an si o saptamana a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca micutul de un an si o saptamana a fost descoperit mort de catre mama sa, miercuri dimineata, insa el este cel care a sunat la numarul unic de urgenta 112.
Potrivit barbatului, micutul a plans mult in noaptea de marti spre miercuri, insa s-a linistit cand mama lui l-a alaptat.
Cei doi parinti se ocupa de colectarea fierului vechi si locuiesc intr-o casa parasita de pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timisoara, impreuna cu alti doi frati ai copilului decedat.
Tatal copilasului a adaugat ca are impreuna cu mama bebelusului mort alti trei copii, dar acestia sunt institutionalizati.
Medicii de pe ambulanta, chemati de urgenta la fata locului, au constatat decesul copilasului si au contactat Politia.
Politia a declanstat o ancheta, o echipa de criminalisti efectand cercetari, la ora transmiterii acestei stiri, corpul neinsufletit al copilasului urmand sa fie transportat apoi la Institutul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.
De asemenea, la fata locului se afla si inspectori de la Protectia Copilului, care vor incepe o ancheta sociala. Mediafax.ro

copilas tatal micutului alaptat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004549 (s)