News Flash:

TRAGEDIE intr-o familie din Petrila! Un barbat si-a ucis sotia, apoi s-a sinucis!

7 Octombrie 2016
982 Vizualizari | 0 Comentarii
crima la timis
O femeie de 43 de ani, din orasul Petrila, a fost omorata cu mai multe lovituri de cutit de catre sotul ei, cel mai probabil pe fondul unui conflict in familie, dupa care barbatul, de 47 de ani, s-a automutilat, decedand la spital din cauza ranilor pe care si le-a creat. 
''Primele cercetari l-au indicat ca autor al infractiunii de omor asupra victimei A.M. pe sotul acesteia, A.I., care a aplicat victimei mai multe lovituri cu cutitul. Ulterior savarsirii faptei, autorul A.I. s-a injunghiat si a decedat la Spitalul de Urgenta Petrosani'', se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, remis joi AGERPRES. 
Dupa anuntarea incidentului la politie, la domiciliul celor doi soti s-au deplasat trei masini de ambulanta, in incercarea de a le salva acestora vietile. Femeia a decedat in casa, iar barbatul a fost transportat la spitalul din Petrosani cu multiple plagi injunghiate la gat, torace si abdomen, a informat purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara, Calin Dumitrescu. 
In cauza a fost intocmit un dosar penal. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006493 (s)