News Flash:

TRAGEDIE! Inima lui Valentin Costea, sotul unei cunoscute prezentatoare tv din Arad, batut crunt de un angajat, s-a oprit

19 Martie 2015
1202 Vizualizari | 0 Comentarii
valentin costea
Sotul unei cunoscute prezentatoare tv din Arad, care a fost batut crunt de catre un angajat, in seara de 5 martie, a murit la spital, dupa ce in ultimele zile a fost in moarte cerebrala, agresorul urmand sa fie acuzat de omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Directorul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, Marius Craina, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca victima agresiunii, Valentin Costea, a murit, miercuri dupa-amiaza, in urma unui stop cardiac.
”Pacientul era in moarte cerebrala de la inceputul saptamanii trecute, fapt confirmat neurologic, stare care era ireversibila", a declarat sursa citata.
Conform unor surse medicale, familia nu a dorit ca Valentin Costea sa devina donator de organe, cat timp s-a aflat in moarte cerebrala, sperand pana in utimul moment ca il va putea transporta la o clinica din strainatate. Astfel, pacientul a fost mentinut in viata de aparate si medicamente pana cand i-a cedat inima.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arad, care au obtinut arestarea preventiva a suspectului pentru infractiunea de tentativa de omor, vor schimba incadrarea juridica a faptei in omor.
Agresorul era angajat la atelierul de tuning auto al victimei. El se numeste Daniel Dorel Hodis, are 24 de ani si a fost retinut la cateva ore dupa ce l-a atacat pe Costea. Suspectul si-a recunoscut vina in timpul audierilor, declarand ulterior presei ca a recurs la fapta ”din saracie”.
Hodis a declarat, in 6 martie, ca patronul sau i-a dat bani imprumut, pe langa salariu, cu mai multe ocazii, si ca avea nevoie din nou de bani din cauza unor datorii, dar ca i-a fost rusine sa-i mai ceara, motiv pentru care a incercat sa-l talhareasca.
Suspectul a recunoscut ca a furat telefonul mobil al patronului, insa anchetatorii au constatat si disparitia portofelului.
Intrebat de jurnalisti daca se drogheaza, Hodis a raspuns ca o face ”ocazional”.
Valentin Costea, sotul prezentatoarei tv Diana Costea (Maris), a fost gasit batut la serviciu in seara de 5 martie. Un barbat a solicitat ajutor la 112 dupa ce l-a gasit pe Costea inconstient, cazut pe podeaua atelierului de tuning auto pe care-l detine, avand leziuni grave la cap. Cel care l-a gasit este un prieten care l-a vizitat la atelier. Constatand ca usa era incuiata, el s-a uitat pe fereastra, pentru ca in interior becul era aprins, astfel ca a vazut victima cazuta pe podea. MEDIAFAX.ro

valentin costea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004994 (s)