News Flash:

TRAGEDIE in Timisoara! Un barbat cazut in depresie s-a aruncat de pe bloc. Nu a avut nicio sansa

7 Iunie 2015
1332 Vizualizari | 0 Comentarii
aruncat de la etaj
Un barbat de 48 de ani, din Timisoara, care locuia intr-un bloc de doua etaje, a murit, sambata seara, dupa ce s-a aruncat in gol de pe bloc, sub privirile pompierilor care tocmai ajunsesera la locul unde timisoreanul ameninta ca se sinucide.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Timis, Ancuta Morariu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca, sambata seara, un barbat in varsta de 48 de ani s-a urcat pe un bloc cu doua etaje din Timisoara amenintand ca se sinucide.
Vecinii care l-au observat au sunat imediat la numarul de urgente 112, iar la fata locului au sosit mai multe echipaje de pompieri.
La vederea pompierilor, barbatul aflat pe bloc s-a aruncat in gol fara sa spuna ceva, in urma cazaturii acesta murind pe loc.
Vecinii barbatului le-au spus pompierilor si politistilor de la fata locului ca barbatul avea 48 de ani si ca locuia singur intr-un apartament din imobilul de pe care s-a aruncat.
Ei au mai spus ca sotia barbatului este la munca in Italia, alaturi de fiica sa pe care acesta o crescuse de la varsta de trei ani. Potrivit vecinilor, si timisoreanul care s-a aruncat de pe bloc a lucrat in strainatate, insa s-a intors in tara unde muncea ca sofer.
Politistii au deschis o ancheta in acest caz.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1790 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005329 (s)