News Flash:

TRAGEDIE in Timis: Trei barbati au murit dupa ce au cazut in fantana pe care incercau sa o curete. Pompierii i-au scos inconstienti si nu au resuit sa ii resusciteze

8 August 2018
948 Vizualizari | 0 Comentarii
timis vuia

Cei trei barbati cazuti intr-o fantana in comuna Traian Vuia, judetul Timis, au fost declarati decedati. Este vorba de un tanar de 25 de ani, de tatal sau in varsta. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis, toti cei trei barbati au fost declarati decedati.
Este vorba de un tanar de 25 de ani, de tatal sau de 54 de ani si un vecin, de 36 de ani.

Conform politistilor timiseni, primul care a intrat in fantana a fost tanarul de 25 de ani, apoi a intrat si tatal, pentru a-i duce o pompa.

Cand a vazut ca cei doi nu mai raspund, un membru al familiei a chemat un vecin, care a intrat si el in fantana si nu a mai raspuns.
Pompierii i-au scos pe cei trei barbati inconstienti din fantana, iar echipajele medicale au facut manevre de resuscitare, la care insa nu au raspuns.

Martorii spuneau ca primii doi barbati au coborat in fantana pentru a o curata, insa s-au intoxicat cu monoxid de carbon si au cazut in ea, la fel patind si vecinul care a sarit in ajutorul lor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1365 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006184 (s)