News Flash:

TRAGEDIE in Timis: O tanara de 19 ani a murit, iar alti patru tineri au fost raniti dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

4 Decembrie 2017
964 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22

O tanara de 19 ani a murit, iar alti patru tineri din Gorj care mergeau la facultate in Timisoara au murit, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat intr-un sens giratoriu de pe centura Lugojului, in judetul Timis, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Accidentul rutier s-a produs, in noaptea de duminica spre luni, pe centura orasului Lugoj, din judetul Timis.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, Ionut Sarbu, a declarat, luni dimineata, corespondentului MEDIAFAX, ca soferul unei masini care circula dinspre Caransebes spre Timisoara, in care se aflau inca patru persoane, a pierdut controlul volanului intr-un sens giratori si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

”In urma accidentului, a rezultatul decesul unei tinere de 19 ani, iar alte patru persoane aflate in masina au fost ranite, doua femei si doi barbati, fiind transportate la spital pentru ingrijiri medicale. Toate sunt din judetul Gorj. In cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa”, a afirmat Ionut Sarbu.
Potrivit reprezentantilor IPJ Timis, cele patru persoane ranite au varste cuprinse intre 19 si 21 de ani, doua dintre acestea fiind in stare grava.

Acestia erau studenti si mergeau la Timisoara, la facultate. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005960 (s)