News Flash:

TRAGEDIE IN SPORT! Un jucator a fost ucis intr-un incident in trafic

6 Decembrie 2016
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscatura2
Lumea sportului este din nou in doliu, dupa ce jucatorul de fotbal american Joe McKnight (28 de ani), care a jucat inclusiv in NFL, a fost ucis la inceputul lunii decembrie in urma unui incident in trafic cu un barbat de 54 de ani, petrecut in New Orleans.
In varsta de 28 de ani, Joe McKnight jucase in NFL pentru New York Jets si Kansas City Chiefs, insa in 2016 ajunsese in liga canadiana de fotbal american (CFL), unde a jucat pentru Edmonton Eskimos si Saskatchewan Roughriders
Aflat in autoturismul personal, McKnight s-a sicanat in trafic cu un alt autoturism, iar fosul running back si agresorul au oprit ulterior in paralel, moment in care sportivul a coborat din masina personala si s-a indreptat spre celalalt autovehicul. Numai ca barbatul din celalalt autoturism a scos pistolul si l-a impuscat pe McKinght, ranile provocate fiind mortale, au dezvaluit anchetatorii. 
Conform martorilor, cei doi erau implicati intr-un "schimb incins de replici", moment in care s-au auzit mai multe focuri de arma. Legistii au determinat ulterior ca jucatorul de fotbal american a fost impuscat de trei ori.
Agresorul a fugit ulterior de la locul crimei, insa a fost prins si arestat in cele din urma de fortele de ordine. Acesta se numeste Ronald Gasser (foto jos), are 54 de ani, iar familia sa sustine acum ca nu a fost vorba de un incident rasial.
"A fost un fiu foarte bun si e o persoana buna. Ma rog doar ca totul sa treaca cat mai repede. Ma rog pentru Ronnie, asa ii spunem noi, dar si pentru Joe (n.r. McKnight).
Ronnie are un suflet mare si nu l-am vazut niciodata sa fie violent sau ceva de genul. Nu cred ca are legatura cu rasa. Am trait toata viata in apopierea oamenilor de culoare si nici eu, nici Ronnie nu putem gandi astfel", a declarat Mary Short, fosta sotie a tatalui agresorului, Ronald senior, care a murit in iulie anul trecut. sursa: ProSport.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006027 (s)