News Flash:

TRAGEDIE IN RING! Un luptator a murit dupa ce a primit un KO TERIBIL! VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL

19 Iunie 2017
1324 Vizualizari | 0 Comentarii
ko box
Tim Hague (34 de ani) a decedat, duminica seara, in urma leziunilor suferite in urma meciului de box disputat vineri cu Adam Braidwood si incheiat tragic. Dupa aproape doua zile petrecute in moarte cerebrala, organismul fostului luptator UFC a cedat.
"Cu o tristete incredibila, durere, mahnire si cu inima franta, anuntam ca Tim a murit astazi. A murit inconjurat de familie, ascultand melodiile sale favorite. Ne va lipsi enorm", a fost anuntul facut duminica seara de Jackie Neil, sora fostului sportiv.
Dupa aproape un an de la ultimul meci de UFC pe care l-a disputat, Hague a boxat, vineri, cu Adam Braidwood, la categoria grea. Experienta pugilistica si forta acestuia din urma i-au fost fatale fostului practicant de arte martiale mixte.
Braidwood (33 de ani) l-a trimis de 5 ori la podea in primele doua runde ale intalnirii de la Edmonton, inaintea KO-ului.
Chiar daca Hague s-a ridicat singur in ring si parea sa fie doar zdruncinat de loviturile naprasnice, a fost transportat la spital, iar medicii i-au descoperit leziuni serioase pe creier. Starea lui s-a agravat, a intrat in moarte cerebrala si a ramas in stare critica pana duminica, atunci cand organismul sau a cedat definitiv.
Supranumit "The Trashing Machine" pe cand activa in UFC, Hague a fost educator la o gradinita din Rochester, inainte sa se apuce de MMA, in 2006. Avea centura violet in jiu-jitsu brazilian.
Pana vineri, la intalnirea cu Braidwood, mai disputase 3 meciuri de box. Primul a avut loc in decembrie 2011 - victorie prin KO impotriva lui Patrick Graham. In iulie 2016 a luptat pentru ultima data in artele martiale mixte (palmares final: 21 de victorii si 13 infrangeri), iar in acelasi an a mai disputat doua meciuri de box: victorie prin decizie unanima in septembrie cu Stan Ahumada si infrangere prin TKO in decembrie, cu Mladen Miljas.
La finalul lunii august, Floyd Mayweather si Conor McGregor se vor intalni in cel mai asteptat meci de box al anului, dar o intamplare zguduitoare ii va da sigur de gandit irlandezului, inaintea galei din Las Vegas. Tim Hague - provenit, la fel ca el, din UFC - a suferit un KO devastator la un meci de box si se afla in moarte cerebrala.
Canadianul Tim Hague (34 de ani) a acceptat un meci de box cu Adam Braidwood (33 de ani), boxer profesionist din 2009, iar lucrurile nu au fost deloc asa cum se astepta.
Meciul de vineri, de la Edmonton, a fost un adevarat chin pentru fostul luptator UFC. In doar doua runde, acesta a fost trimis de 5 ori la podea inaintea KO-ului, care i-a provocat leziuni serioase pe creier. Chiar daca a reusit sa se ridice singur de la podea, a fost transportat la spital si starea lui s-a inrautatit, intrand in cele din urma in moarte cerebrala.
Acum, lupta lui Hague este cu viata insasi si doar timpul va decide cum se va incheia totul.
"Le multumim tuturor pentru cuvintele amabile. Tim ramane in stare critica si suntem cu totii alaturi de el", a scris sora lui Hague, pe contul lui de Facebook. 
De asemenea, retelele de socializare au fost impanzite cu mesaje de sustinere pentru canadian.
In artele martiale mixte, palmaresul lui Hague este de 21 de victorii si 13 infrangeri. A disputat ultimul meci de MMA in iulie 2016, cand a fost invins de Michael Andryszak, iar acesta a fost al patrulea sau meci de box.
De partea cealalta, adversarul care l-a facut KO vineri seara, Braidwood, este cunoscut in Canada drept un pugilist cu unele dintre cele mai puternice lovituri din circuit. A luptat doar in Canada si are 8 victorii si o singura infrangere.
Imediat, presa din intreaga lume s-a grabit sa faca o paralela cu meciul pentru care Floyd Mayweather revine in activitate, impotriva lui Conor McGregor, care pana acum a luptat doar in Mixed Martial Arts, in circuitul UFC.

Galerie Video


tim hague adam braidwood tragic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007274 (s)