News Flash:

Tragedie in Mehedinti! Tanara spulberata de o masina, in timp ce se intorcea de la un majorat

16 Iulie 2017
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
tanara majorat
O tragedie infioratoare a avut loc duminica dis de dimineata, la Cujmir, in Mehedinti, unde o tanara de doar 21 de ani a fost facuta zob de fiarele masinii in care se indrepta spre casa, dupa ce luase parte la o petrecere de majorat. Autoturismul condus de un prieten in varsta de 20 de ani a lovit un cap de pod si s-a rasturnat, iar fata a murit pe loc.
Cristina Stefania e jelita de prieteni pe retelele de socializare, mesajele acestora fiind sfasietoare. Fata locuia in Cujmir si mai avea o distanta foarte micp de parcurs pana sa ajunga acasa. Viteza excesiva si lipsa de experienta a soferului, care conducea un bolid foarte puternic, i-au curmat insa drumul fetei.
"De azi inainte nu o vom mai cauta la telefon sau acasa. De azi inainte o vom cauta in inimile noastre, singurul loc de unde nu va pleca niciodata. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet frumos!", a scris una dintre verisoarele Cristinei. 
O prietena care a participat si ea la majoratul de unde se intorcea tanara a reactionat la aceasta postare: "Doamne, nu imi vine sa cred! Se intampla accidentul la cateva zeci de minute dupa ce plecai eu de la majorat, eu cand plecai o lasai jucand in hora, ca mai tarziu sa sfarseasca in felul asta ,un adevarat soc. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!"
Soferul autoturismului e si el in stare grava, internat la spitalul din Drobeta Tr. Severin.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005955 (s)