News Flash:

TRAGEDIE in MEHEDINTI! O tanara a murit si un barbat a fost ranit grav dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod, pe DN 56A

16 Iulie 2017
839 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd cluj
O tanara a murit, duminica dimineata, si un barbat a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Drobeta Turnu Severin dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod, iar apoi s-a rasturnat. Politistii au stabilit ca autoturismul in care se aflau victimele circula cu viteza foarte mare, soferul pierzand controlul asupra volanului.
Cadrele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mehedinti au fost solicitate, duminica dimineata, la ora 4.09, pe DN 56A, in localitatea Cusmir, sa intervina cu un echipaj pentru a scoate dintr-un autovehicul rasturnat o victima.
“La fata locului a fost trimis un echipaj cu o autospeciala cu apa si spuma si modul de descarcerare pentru a scoate dintr-un autoturism rasturnat o victima. Dupa ce s-a reusit interventia, victima a fost declarata decedata de catre echipajul Serviciului de Ambulanta Judetean Mehedinti. La fata locului, a fost gasita o alta victima, un barbat, care a fost transportat la spital”, a declarat plt. Raluca Tirca, purtator de cuvant al ISU Mehedinti.
La fata locului, au ajuns si mai multe echipaje ale Politiei Rutiere, care au facut cercetari pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.
 
“Din primele verificari, accidentul s-a produs ca urmare a vitezei excesive. Conducatorul auto a pierdut controlul asupra volanului, a intrat intr-un cap de pod, iar apoi s-a rasturnat. In urma impactului, a decedat pasagera de pe scaunul din dreapta, iar conducatorul auto a fost dus la spital in stare grava”, a declarat agent de politie Madalina Viziru, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Mehedinti.
 
Oamenii legii au intocmit dosar penal pe numele conducatorului pentru ucidere din culpa. News.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006387 (s)