News Flash:

TRAGEDIE in judetul Arad! Doua persoane au murit si 10 sunt grav ranite dupa un impact nimicitor intre un microbuz si un autobuz

10 August 2017
1053 Vizualizari | 0 Comentarii
arad
Doua persoane au murit si mai multe sunt ranite in urma unui accident care a avut loc joi dimineata, in Arad, intre localitatile Curtici si Santana, intre un autocar si un microbuz, transmite corespondentul MEDIAFAX.
UPDATE 08:54 Accidentul de la Arad, in care doi muncitori au murit si 10 au fost raniti, s-a produs dupa ce soferul microbuzului a patruns pe contrasens si a lovit frontal un autocar care circula din sens opus, au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, reprezentantii Politiei Arad.
Potrivit reprezentantilor IPJ Arad, autocarul si microbuzul s-au ciocnit frontal, traficul rutier pe DJ 792 C, intre Curtici si Santana, fiind blocat pe ambele sensuri la ora transmiterii acestei stiri.
„Soferul microbuzului ar fi patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala stanga cu autocarul, care se deplasa regulamentar. In microbuz se aflau 15 muncitori, o femeie si un barbat din microbuz au decedat”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Lorena Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Arad.
In urma producerii accidentului, noua persoane, toate aflate in microbuz, au fost ranite, fiind transportate la Spitalul Judetean Arad.
„Sunt noua persoane ranite, care au fost aduse la Unitatea de Primiri Urgente, dintre care trei sunt in stare critica, intubate. Celelalte persoane au suferit lovituri”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Arad, Simina Roz.
Ranit a fost si soferul autocarului, astfel ca numarul victimelor se ridica la zece.

UPDATE 07:26 Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca, a declarat, joi dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX că se acordă primul ajutor pentru 10 răniţi, dintre care doi sunt încă încarceraţi.

Pleşca a mai spus că persoanele rănite vor fi transportate la Spitalul Judeţean Arad.

Pentru alte două persoane din microbuz nu s-a mai putut face nimic, fiind declarate decedate.

Reprezentantul ISU Arad a mai spus că în autocarul implicat în accident se afla doar şoferul, iar persoanele rănite şi cele decedate se aflau în microbuzul care îi ducea la serviciu, la o fabrică din zona industrială.

La locul accidentului acţioneaza pentru salvarea victimelor şi transportul acestora la spital un echipaj de descarcerare, patru ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere a incendiilor şi 3 echipaje ale Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad.


Potrivit primelor informaţii primite din partea ISU Arad, până în acest moment sunt două persoane decedate, două încarcerate, dar conştiente şi mai multe persoane rănite.

La locul accidentului acţioneaza pentru salvarea victimelor şi transportul acestora la spital un echipaj de descarcerare, patru ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere a incendiilor şi 3 echipaje ale Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1392 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006239 (s)