News Flash:

Tragedie in Italia! O romanca de 28 de ani a fost gasita strangulata in propriul apartament

19 Octombrie 2017
1048 Vizualizari | 0 Comentarii
carabinieri italia
romanca de 28 de ani, stabilita in Italia, a fost gasita moarta in aceasta dimineata in propria locuita Alina Elena Bita, in varsta de 28 de ani, a fost gasita de o vecina, dupa ce aceasta a fost alertata de plansul fetitei romancei, in varsta de 11 luni. Desi initial s-a crezut ca este vorba de un infarct, politistii au gasit urme de strangulare pe gatul femeii, astfel ca acum se fac cercetarii pe un posibil caz de omor.


In aceasta dimineata o vecina a romancei a auzit tipele fetitei ei de 11 luni. A sunat la usa apartamentului, din localitatea Cerdo (provincial Palermon), dar nu a raspuns nimeni. Alarmata, vecina l-a sunat pe sotul Alinei Elena Bita, care era la munca. Acesta a alertat carabinierii, care au intrat in apartament dupa ce au spart usa.


Au gasit-o pe romanca in varsta de 28 de ani intinsa fara suflare pe podea si pe fetita acesteia foarte speriata. Desi au incercat sa o resusciteze, medicii nu au mai putut face nimic pentru Alina Bita. Desi initial anchetatorii au mers pe varianta unui infarct, ca si cauza a mortii, dupa cercetari mai amanuntite, carabinierii au descoperit ca femeia avea urme de strangulare pe gat. Astfel ca acum prima varianta pe care o iau in calcul este ca tanara a fost omorata. Sotul acesteia a fost audiat mai multe ore, dar deocamdata politia italiana nu a comunicat ca ar avea un cerc de suspecti, potrivit evz.ro.

romanca ani
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005002 (s)