News Flash:

Tragedie in FOTBALUL ROMANESC! Antrenorul principal al unei echipe din liga a doua, implicat intr-un ACCIDENT CUMPLIT petrecut In drumul spre litoral. Copilul cel mic nu a supravietuit impactului. Masina a ars complet I VIDEO

12 Iulie 2017
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
masina arsa
Drama in familia antrenorului principal al echipei din Liga 2 Foresta Suceava. Profesor si antrenor al Liceului cu Program Sportiv Suceava, cat si antrenor principal la Foresta dupa demiterea lui Cristian Popovici, Marius Lup (41 de ani) a fost implicat, in dimineata zilei de marti, in jurul orei 2:00, intr-un grav accident rutier petrecut in localitatea Golesti, in judetul Vrancea, in drumul spre mare. Unul dintre cei trei copii ai antrenorului a decedat la spital.
Masina condusa de antrenorul sucevean Marius Lup, care, potrivit politistilor, ar fi adormit la volan, a intrat cu violenta intr-un cap de pod si a luat foc. Sotia si cei trei copii ai lui Marius Lup au fost scosi din autovehicul chiar de antrenor si transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon din Focsani. Din pacate, potrivit Ziarul de Vrancea, unul dintre minori, copilul cel mai mic al familiei Lup, de doar patru ani, a decedat la spital in jurul orei 2:30, din cauza traumatismului cranio-facial acut, contuziei brat si antebrat drept, cat si stopului cardio-respirator suferit.
Ceilalti patru ocupanti ai Opelului Corsa care a ars ulterior in intregime au suferit traumatisme toraco-abdominale si respectiv traumatism de coloana cervicala si au fost internati la terape intensiva. Sotia de 40 de ani si cele doua fetite, de sapte, respectiv 15 ani, sunt intr-o stare medicala grava, in timp ce Marius Lup este ranit usor.
"La data de 11 iulie, politistii Serviciului Rutier Vrancea au fost seiszati ca un barbat de 41 de ani din comuna Ipotesti, judetul Suceava, in timp ce conducea un autoturism pe E 85, in localitatea Golesti, pe fondul oboselii la volan, ar fi adormit si a parasit partea carosabila intrand in coliziune cu un cap de pod aflat intr-un sant de pe partea dreapta  a sensului sau de mers. In urma imapctului a rezultat decesul unui baiat de patru ani, ranirea grava a trei persoane si ranirea usoara a conducatorului auto. Din impact, autoturismul a luat foc. In cauza a fost intocmit dosar penal", a spus, pentru Ziarul de Vrancea, Paula Enache, de la biroul de presa al politiei. Familia din comuna suceveana Ipotesti se indrepta spre litoralul bulgaresc.

Galerie Foto

marius_lup_foresta
foresta suceava golesti vrancea marius lup
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005807 (s)