News Flash:

TRAGEDIE in Buzau! Doua persoane au murit, iar alte cinci au fost ranite intr-un cumplit accident

21 August 2017
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
accid eutostrada
Doua persoane - un barbat si mama acestuia - au murit, iar alte cinci au fost ranite, in urma unui accident rutier produs luni dimineata pe DN1B Buzau - Ploiesti si in care au fost implicate trei autoturisme. Potrivit politistilor, soferul care a provocat accidentul era baut.
Accidentul a avut loc in localitatea Merei, dupa ce un autoturism Volkswagen in care se aflau doua persoane a intrat pe contrasens si a lovit alte doua autoturisme care veneau din sens opus. Prima masina lovita a fost acrosata in partea stanga, iar cea de a doua, un autoturism BMW, a fost lovita in plin si aruncata in afara soselei.
In urma impactului, si-au pierdut viata doua persoane din autoturismul BMW, iar alte cinci au fost ranite, suferind diverse fracturi si traumatisme. Toti cei cinci raniti - doua femei si trei barbati - au fost preluati de ambulante si dusi la Spitalul Judetean Buzau. Persoanele care si-au pierdut viata sunt soferul autoturismului BMW - un barbat in varsta de 30 de ani, din Adjud - si mama acestuia, in varsta de 58 de ani. Cu ei in masina se mai afla o tanara in varsta de 25 de ani, care a fost ranita usor in urma accidentului.
Persoanele aflate in cele doua masini lovite sunt membrii unei familii din judetul Vrancea, care se intorceau din concediu de la munte.
Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, Mihail Draghiciu, soferul care a provocat accidentul era baut, in urma testului cu aparatul Drager rezultand o concentratie alcoolica de 0,77 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat. El a fost transportat la spital pentru a-i fi recoltate probe in vederea stabilirii alcoolemiei.
Soferul are 28 de ani si este din Mizil.
Circulatia pe DN 1 B in zona accidentului a fost blocata complet timp de peste doua ore, in zona formandu-se coloane de masini. News.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006187 (s)